B&O – mer for øyet enn for øret?

Jeg skal ikke begi meg ut på diskusjoner over emnet, skjønt hifi-entusiaster nok vil hevde Bang & Olufsen-produktene visuelt vakrere enn de lyder. Nå har jeg aldri hatt problemer med lyden deres, jeg, men frydes over at selv audiokritikerne er enig i at B&O er et vakkert skue – som i og for seg var mitt eneste motiv for å tegne denne 1970-talls-platespilleren, en Beogram 4000, med tangentialarm (swipe – eller bla gjennom – for detaljerte utsnitt):

The wonders of vector graphics and its lossless enlargement once more. An extremely easy drawing this time, a childhood, or perhaps I should say teenage, toy from some 40 odd years ago, a Bang & Olufsen Beogram 4000 – although I have to admit that we only had a Beogram 2000, sans the tangential arm (as well as the rest of the «BeoSystem», of course). Not about to praise B&O for their audio qualities, you have to give them credit for excellent #design. Please swipe for detailed views. #graphics #vectorgraphics #computergraphics #graphicdesign #illustration #bangandolufsen #turntable #beogram #recordplayer

30 Likes, 6 Comments – Jarle Petterson (@jarlepetterson) on Instagram: «The wonders of vector graphics and its lossless enlargement once more. An extremely easy drawing…»

Siden det ennå er sommer, og lediggang ikke nødvendigvis må være roten til noe ondt.

Hva er det for øvrig med meg og denne evige hangen til brunevarer?

Tivoli FM-/AM-radio (klikk på bildet for større gjengivelse).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.