Kategorier
Internett

Nytt nettsted i mål

Jeg er helt pumpa, etter fire sykt hektiske dagers etablering av nytt nettsted, og syns sant å si jeg fortjener helgen vi nå står foran.

Det begynte så smått med en liten utfordring mandag ettermiddag, som handlet om å stable på bena en slags seksjon på min arbeidsgivers europeiske nettsted, hsmai.eu.

Etter å ha grunnet på saken utover mandagskvelden, kom jeg til at det beste ville være å etablere et separat nettsted, øremerket formålet, noe min sjef lykkeligvis mente var en god idé.

Tirsdag morgen iverksatte jeg følgelig de innledende forpostfektningene, med et tomt og pregløst «skall» av et nettsted til følge, som jeg siden har konfigurert, strukturert og utformet, til det kunne fylles med innhold, i løpet av gårsdagen – og dagen i dag.

Og straks før klokken 16.00 i ettermiddag, var jeg i mål (om vi ser bort fra at noen av seksjonene trenger innhold som ennå ikke fins):

Kikk gjerne bortom (beklikk bildet, eller lenken under):

FERDIG! HSMAI Revenue Optimization Conference Europe, aka hsmairoc.eu, ferdig fredag ettermiddag.
FERDIG! HSMAI Revenue Optimization Conference Europe, aka hsmairoc.eu, ferdig fredag ettermiddag. Nu derimot, tar man simpelthen helg.

hsmairoc.eu

HSMAI står for Hospitality Sales and Marketing Association International. ROC for Revenue Optimization Conference. Selv foretrekker jeg nok «optimisation», spesielt når målgruppen er europeisk, men hey, «optimization» er lov – også på Queen’s English.

Men nå tar jeg helg!

Tysnes, Norge

Av Jarle Petterson

Frilansjournalist, -oversetter, -designer, -webutvikler og kommunikatør på Tysnes i Sunnhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.