Kategorier
Ymist

God påske!

I trygg forvissning om at mange av dere alt har strøket til fjells, kan jeg berolige dem av dere som ennå er i full sving frem mot selve påsken, med at det samme gjelder meg – i tillegg til at det ser ut til å bli litt videoredigering på meg gjennom selve høytiden.

Jeg vil likevel benytte anledningen, mens dere ennå er på nett (fins det for øvrig dem som noen gang ikke er det?), til å ønske oppdragsgivere, forbindelser og alle jeg ellers kjenner en fortryllende påske, med det muligens i overkant minimalistiske egget for oven. La oss fjese det, det er lite annet enn en ellipse. Latskapen leve (samt: å lage middag og illustrasjoner på én gang, fører sjelden godt med seg)! Hvorom allting er:

Glad påsk, allihopa!

Bättre så, va?

Av Jarle Petterson

Frilansjournalist, -oversetter, -designer, -webutvikler og kommunikatør på Tysnes i Sunnhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.