Kategorier
Journalistikk

En ekstremt ekstrovert introvert

Denne uken hadde jeg gleden av å intervjue InterContinental Hotel Groups opplærings- og utviklingssjef i Europa, belgieren Gil Mulders, som arbeider med Paris som base for sitt virke, på kryss og tvers av kontinentet.

Som journalist på en øde ø i den vestnorske skjærgården, var jeg selvfølgelig henvist til å gjennomføre intervjuet ad IP-telefoni – for anledningen FaceTime (skjønt Skype egentlig er regelen), men både lesere og oppdragsgiver er like fornøyd som de ville ha vært om vi møttes ansikt til ansikt – om ikke mer. Så da får jeg vel kanskje si meg fornøyd selv også.

Overskriften henspiller på noe som fremkom i intervjuet, som forekom meg usedvanlig fascinerende, idet han kunne fortelle at han, som en som primært håndterer mennesker, sitt eget team på 14 inkludert, er en introvert (les: innadvent), enda han i intervjuet fremsto ekstremt snakkesalig og forekommende – og dertil spesielt behagelig å konversere.

Som brakte meg i tanker om noe jeg leste for kun to dager siden:

«Alle» arbeidsgivere søker etter utadvendte jobbkandidater, NRK.no, 30. august 2018

Ettersom Mulders altså forekom meg så usedvanlig kompetent – og altså blant de beste intervjuobjektene jeg noen gang har støtt på, er det ikke fritt for at min første innskytelse var at rekrutterere muligens har et og annet å lære.

Hvorom allting er, resultatet, som altså vakte slik åtgaum, finner du her.

Innskytelse:

Podkasten M&M's – eller Marketing- og mediasnakk, om du vil. Min illustrasjon.

Siden jeg gjør opptak av intervjuene mine, så ingen detaljer går tapt, har det slått meg at jeg muligens kunne bruke noen av dem i flere kanaler – også i forbindelse med podkaster, enten for HSMAI selv – eller i min egen podkast, Marketing- og mediasnakk, som distribueres på ytterst sporadisk basis.

Foto: Gil Mulders, IHGs Head of Learning Europe. Fotograf: Joanthan Abensur.

Av Jarle Petterson

Frilansjournalist, -oversetter, -designer, -webutvikler og kommunikatør på Tysnes i Sunnhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.