Kategorier
Journalistikk Uncategorized

Da Telenor handlet om fremtidsdrømmer

Ingen kan ha unngått å merke seg kontroversene rundt Telenors konsernsjef Sigve Brekke og Norge-sjefen, Berit Svendsen, som har hatt sitt virke i selskapet like siden hun begynte i Televerkets forkningsinstitutt på Kjeller for 30 år siden – en saga som skulle ende med at Svendsen nettopp tok sin hatt og gikk, og som jeg har fulgt med den største interesse.

Med så stor interesse at jeg rent glemte min lange og interessante samtale med damen for tolv år siden, som resulterte i dette intervjuet, som i ettertid kan virke litt fornøyelig – og tjene som påminnelse om hvor langt vi siden er kommet.

God fornøyelse:

https://jarle.petterson.media/intervju-med-berit-svendsen-telenor/

Foto: Berit Svendsen, tidligere administrerende direktør i Telenor Norge. Foto fra Telenor Norge.

Av Jarle Petterson

Frilansjournalist, -oversetter, -designer, -webutvikler og kommunikatør på Tysnes i Sunnhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.