Jarle Petterson Media: nu også med oppdatert CV

Rett som det er sitter du uforvarende der og blir offer for at en gammel arbeidsplass bytter navn, helt opphører, sluker andre eller selv blir slukt, slik det gjerne er blant de ville dyrene, med det til følge at ditt curriculum vitae fremstår både misvisende og feilinformert – og det kan vi jo ikke ha!

Følgelig har jeg nok en gang flikket. Ikke utelukkende for å korrigere andres «feil», langt der ifra. Det nytter nemlig ikke å stikke under stol at frilanstilværelsen i det grisgrendte har sine utfordringer. Dermed er oppdateringen vel så mye salgsplakat som ajourføring, utført i den ytterst minimale minimalisme – og gloriøs sorthvitt, så klart.

Jpcv

Så vet du om noen som trenger en som meg, var det ikke meg imot om du gjorde dem oppmerksom på det, enten som fortsatt frilanser eller som kandidat til en ubekledd post (såfremt den fordrer bekledning, vel å merke).

Hvorom allting er, er mitt levnetsløp herved beriktiget, til en av mine gamle arbeidsgivere igjen finner det opportunt å bytte navn. For anledningen gjaldt navnebyttet for øvrig Bluegarden, som hin vår gikk inn i Visma – under navnet Visma Enterprise.

FYI, som de sier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.