Kategorier
Design Internett

Nettsted i ny drakt

Egentlig må jeg jo si jeg var tilfreds med nettstedet slik det var, men spørsmålet melder seg uvegerlig: kan man hevde seg webdesigner om man vegrer seg for fornying? Det er det ene. Det andre er at WordPress som publiseringsplattform er tilført så mange nye muligheter som ikke fullt og helt ville komme til sin rett i den gamle designen, så da var jo saken avgjort.

Resultatet er sidene du nå ser, kanskje først og fremst synlig om du går til forsiden, men også, som du kanskje snart vil se, i bloggposter og på artikkelsider, selv om altså det er noe du heller får vente på. I anledning redesignen har jeg også snekret meg et knippe ikoner, som står i stil med tjenestene jeg engang tilbyr:

Fargebruken er kanskje slik den skulle være for 15 år siden, men det viktigste for en designer er tross alt at alt fungerer – og det syns jeg jo, så da …

Selv om nettstedet forblir min offisielle kontaktflate mot omverdenen, er det nok primært HTML5, med ekstremt spennende muligheter, som har stjålet oppmerksomheten den senere tiden. Sjekk bare dette:

Og mer skal det min santen også bli. Skulle du selv føle for bistand til å fornye eget nærvær på nett (eller i det hele tatt komme deg på det), er jeg kun et knappetrykk unna:

Og resten finner du på forsiden (eller i menyen)!

Av Jarle Petterson

Frilansjournalist, -oversetter, -designer, -webutvikler og kommunikatør på Tysnes i Sunnhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.