Kategorier
Markedsføring

Håp for Tysnes?

De siste fem årene tror jeg kun jeg har hatt to lokale oppdrag, nemlig videoen og utstillings-veggen jeg laget for Venelaget for jåttseglarane i fjor, og brosjyren jeg fremstilte for Tysnes kommune sist vår (gratisoppdragene holder jeg utenfor) , så det er ikke fritt for at jeg her i høst fant det betimelig å foreta meg noe – igjen:

Ikke at det funket den gangen heller, men som jeg skrev da forbannet jeg meg på å gjøre et siste forsøk på å bruke penger på det (det er grenser for hva fattige frilansere kan avse, spesielt når responsen helt uteblir). Ikke dermed sagt at absolutt alt håp er ute. Jeg fortsetter ufortrødent, blant annet med denne videoen, myntet eksklusivt på det lokale næringslivet:

Foreløpig er jeg uviss på om alt sammen beror på at tilflyttere ikke må tro de er noe – om de har bebodd stedet aldri så lenge (i mitt tilfelle i ti år) – eller om det rett og slett er fordi jeg så grenseløst udugelig er blitt.

Skulle det derimot finnes virksomheter på Tysnes som er innstilt på å gi det en sjanse, vet de hvor de finner meg:

Og sving endelig bortom forsiden, for et inntrykk av jarle.petterson.media i ny nettbunad. I mellomtiden, et knippe Tysnes-relaterte arbeider:

Av Jarle Petterson

Frilansjournalist, -oversetter, -designer, -webutvikler og kommunikatør på Tysnes i Sunnhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.